Відгуки

Для того щоб залишити відгук, ви повинні авторизуватися.
+380674328858 15 серпня 2018 в 17:39 Рекомендую
 
Переваги: Не забиває форсунки
Містить мікроелементи
Дійсно працює.
Недоліки: мало Бора
Коментар: Доброго дня . Тим кому відразу цікаво, знахожусь в Вінницькій області, Хмільницький район, с. Сміла, не працівник даної компанії. Користувався Гуматом з Борем АгроТайм по сої. В бакову суміш давав на 200л води: 4кг. Карбаміта, 3 кг Аркопа ( сульфат магнію концентрований) і 1л Гумата. Дану процедуру робив 2 рази в тих самих пропорціях. Результатом задоволений , соя на даний час вище пояса і має темно зелений колір, розраховую на 3.5 - 4т з гектара.
0
 
Наталія 16 березня 2018 в 16:43 Рекомендую
 
Коментар: Консультанти обслужили на вищому рівні. Завдяки добриву маю хороший врожай. Це дійсно те, в що можна вкладати гроші. Дякую вам, "Агростимул". Планую і надалі з вами співпрацювати.
0
 
Гість 16 березня 2018 в 16:42 Рекомендую
 
Недоліки: немає
Коментар: Швиденько все доставили. Компанія може пред’явити сертифікати на продукцію. Хочу спробувати деструктор стерні.
0
 
Валентина 16 березня 2018 в 16:41 Рекомендую
 
Недоліки: немає
Коментар: Дуже сподобались мікродобрива від "Агростимул". Ціни низькі і добриво хороше. Буду замовляти ще!
0
 
Віктор 16 березня 2018 в 10:58
 
Коментар: Я вважаю, "Агростимул" - лідер на ринку серед конкурентів. Тут не тільки сертифіковане добриво, але й найнижчі ціни. Раджу всім!
0
 
Жанна 16 березня 2018 в 10:56
 
Переваги: Пішли нас на зустріч!
Недоліки: нема
Коментар: Замовляла в них вперше гумат калію. Одразу видно, що хороший продукт. Чекаємо плідного врожаю. Дякую.
0
 
Олександр 13 березня 2018 в 16:41 Рекомендую
 
Коментар: Я не дуже розбирався у добривах і зателефонував консультантам. Вони швидко відповіли на всі мої запитання. Замовив гумат калію. Доставили вчасно. Вже помітно невеликий ефект. Буду чекати хорошого врожаю
0
 
Василь 13 березня 2018 в 16:37
 
Недоліки: Немає ніяких
Коментар: Щороку замовляю тут мікродобрива. Урожайність помітно вища і рослини більш стійкі до шкідників та несприятливої погоди. Оптом дуже дешево купувати. "Агростимул" однозначно раджу всім!
0
 
Світлана Іванівна 13 березня 2018 в 16:14
 
Переваги: Кваліфіковані консультанти!
Коментар: Дуже часто замовляю тут гумат калію. Вперше бачу такий ефект. Дуже сподобалось працювати з цим добривом. Хочу спробувати деструктор стерні. Читала багато відгуків про "Агростимул". В них дійсно такі якісні товари як пишуть люди.
0
 
Петро 13 березня 2018 в 16:11
 
Коментар: Замовив у них гумаю калію. Все розповіли як вносити, як розводити. Сервіс на вищому рівні. Всім рекомендую. Буду надалі працювати з "Агростимулом"
0
 
Гість 13 березня 2018 в 16:09 Рекомендую
 
Переваги: Безкоштовна доставка
Недоліки: Немає
Коментар: Вже не вперше замовляю мікродобрива від компанії "Агростимул". Подобаються вигідні умови співпраці! При замовленні понад 500 літрів доставляють безкоштовно.
0
 
Олександр Смирнов 20 березня 2016 в 09:48 Рекомендую
 
Коментар: Виробники консультувати вміють і роблять це зі знанням справи, професійно. Я дуже задоволений. Результати в секреті не тримаю. Буквально сьогодні вранці знайомі хлопці телефонували, цікавилися, де можна придбати. Я дав їм телефони. Не стидно рекомендувати професіоналів. В Україні дуже скоро гумат калію буде застосовуватися в великих обсягах, я так думаю. Тому що він дійсно, без якихось там кінозарісовок, гідний препарат.
0
 
Валентин Стельмах 18 березня 2016 в 20:56 Рекомендую
 
Коментар: Качество полностью оправдывает цену, а ценовая политика компании честная, и небольшому хозяйству она по силам. Мы друг другу вполне доверяем. На эту посевную еще с прошлого года позаботились запастись гуматом калия на все свои культуры. Как вы и советовали, обрабатываем семена, делаем листовые подкормки. Спасибо за профессионализм!
0
 
Марічка Нечипорук 12 березня 2016 в 09:21 Рекомендую
 
Переваги: Зараз багато хто з компаній торгують гуматами. Одного разу зателефонували мені і запропонували препарат. Ось, мовляв, гумат калію, виробництва «Агростимул». В результаті з'ясувалося, продукція була в два рази меншої концентрації, і невідомо, з чого вона складалася. Так ось, хочеться застерегти: люди, обов'язково дивіться сертифікат відповідності. Якщо ви берете продукт, у нього повинен бути такий документ, в якому вказується вся інформація - скільки гумінових кислот, скільки азоту, магнію і калію, скільки макро-, мікроелементів. Ось так мало не потрапила у пастку! Будьте пильними! А в "Агростимул"не тільки продають, але й навчають. Зрозуміло, коли людина буде навчена, менше буде спотикатися об підробки, які потім виливаються в непоправні витрати.
0
 
Валентина Самохина 12 березня 2016 в 09:02 Рекомендую
 
Переваги: Всегда идут навстречу заказчикам, подстраиваются под их интересы
Коментар: С компанией "Агростимул" приятно сотрудничать. Брали гуматы калия первый раз, получили хорошие результаты.С первого урожая были деньги. В августе решил закупить на весь сезон, но так, чтобы, когда он будет нужен, можно было его взять с их склада. Без вопросов, договор подписали и нам зарезервировали заказанные две тонны. По звонку товар отправляли, во-первых, прямо в хозяйство, во-вторых, вовремя, в-третьих, доставка бесплатно. Супер сервис!
0
 
Тетяна Малишко 12 березня 2016 в 08:45 Рекомендую
 
Переваги: Профессиональное и доступное сопровождение
Коментар: Удивил подход к консультациям специалиста компании «Агростимул». Я, честно говоря, такого не встречала. То есть я этого человека никогда даже в глаза не видела, но он мне рассказал так доступно, так доходчиво, что, мне кажется, любой смог бы работать с его препаратами. Перезванивал, объяснял пошагово, как лучше внести, когда, в каких пропорциях… Обращал внимание на множество факторов. Такого сопровождения я не встречала.
0
 
Елена Коваль 11 березня 2016 в 16:53 Рекомендую
 
Переваги: Я вообще не знаю на сегодняшний день более доступных цен, которые соответствовали бы еще и такому качеству.
Коментар: С компанией «Агростимул» мы начали работать только в прошлом году. Они мне позвонили сами и предложили свои комплексные удобрения – гумат калия. Предложение показалось интересным, но решила попробовать сначала на небольшой площади, на озимой пшенице пробной партией. Понравилось ли? Очень! По совету специалистов «Агростимул» обработала и семена перед посевом в дозе 500 граммов препарата на тонну семян. Получилось очень дешево. Спасибо, приятно с вами сотрудничать!
0
 
Валерий Пригожин 11 березня 2016 в 09:15 Рекомендую
 
Переваги: Специалисты компании консультируют, с ними в любой момент можно связаться, обсудить, когда лучше внести и как.
Коментар: За три года работы у нас не было никаких претензий. Специалисты «Агростимула» присылают рекомендации, таблицы по электронной почте, они всегда на связи. В прошлом году, например, они порекомендовали применить гумат как биодеструктор стерни. И мы осенью внесли его на половине кукурузного поля, а для эксперимента половину его оставили без обработки гуматом. Посеем подсолнечник – посмотрим, что это даст по урожайности.
0
 
Петро Осіпов 10 березня 2016 в 16:54 Рекомендую
 
Переваги: Ціна-якість, професійні консультанти
Недоліки: Немає
Коментар: Зараз багатьом доводиться економити на технологіях, і я не виняток. Або, як варіант, знаходити альтернативні шляхи з мінімальними витратами, які б дозволили витягнути потенціал культур. Маю всього 200 га землі, вже в минулому році врожайність у мене була вище, ніж середній показник в регіоні. Тепер замовляю гумати тільки тут, в "Агростимул". Вважаю, що якщо тебе не обманюють, всі обіцянки виконують, немає сенсу змінювати постачальника. З цією компанією приємно мати справу, рекомендую всім знайомим.
0
 
Андрей Естегнеев 10 березня 2016 в 16:19 Рекомендую
 
Переваги: С гуматом калия работать мне понравилось. И недорого и результативно. Если прибавка урожая будет даже всего полцентнера, а затратишь на нее гривен 100, то уже это 400-540 гривен прибавки. Сто гектаров – сорок тысяч. Это мне помог просчитать менеджер, и это действительно работает. Спасибо, приятно работать с профессионалами. Кстати, заказ удобно делать и через сайт и по телефону. Доставку организовывают достаточно быстро.
Коментар: Сотрудники дают качественные и подробные консультации
0
 
 
Скарга на відгук Закрити вікно

Ви впевнені, що хочете повідомити адміністрацію порталу про те, що користувач порушує правила коментування та розміщення контенту?


Повідомити

Відмінити
 
 
 
Скарга на відгук Закрити вікно

 
 

Пошук по сайту

Шукати

Контакти

Агростимул - продаж мікродобрив, купити гумат калію недорого в Україні
(основний офіс)

20900, Україна, Черкаська, Чигирин, вул. Комсомольська, будинок 17
stimylagro2000@ukr.net
  • +38 (097) 038-80-XX
 

FAQ

 

Де мікродобрива купити з вигодою?

08 вересня 2017 в 09:36 відповідей: 1
 
 

Статті про добрива

Добриво гумат: сфери використання

18 липня 2018 в 08:44
 

Багато хто з фермерів чув про добриво гумат калію. Як же він використовується? Принцип дії цього препарату полягає в активізації надходження поживних речовин до сільськогосподарських рослин. Рослинам легше і швидше з ґрунту…

 
 

Деструктор стерні: особливості, переваги та недоліки

02 травня 2018 в 16:31
 

Деструктор стерні або деструктор целюлози - це препарати, про які ще донедавна ніхто не знав. Вони призначені для обробки ґрунту та стерні після збирання врожаїв. На сьогодні актуальним питанням постає родючість ґрунту…

 
 

«Агростимул»: наші добрива допоможуть збільшити Ваш врожай!

26 квітня 2017 в 11:27
 

Розвиток сільськогосподарської галузі, як і інших сфер життя, стрімко рухається вперед. Нові технології все частіше з'являються у нашому повсякденні. Провідні аграрії теж не відстають від решти світу. Тож для поліпшення…

 
 
 
Написати повідомлення
Оберіть форму звернення:
 
 
 
Ідентифікатор сторінки
Ідентифікатор сторінки:
1234

Пошук
 
 

Закрити
 
 
Замовити дзвінок
person
phone
email
record_voice_over
create